Forum voor skoda pagina
Startpagina.nl Dochters op alfabet Categorieen Voor kids Luister radio Kijk TV Meer Startpagina

skoda.startpagina.nl/prikbord

Dit prikbord is vernieuwd. Discussieer verder en registreer je op het nieuwe forum: skoda.startpagina.nl/forum/

Ga naar discussie: VorigeVolgende
Ga naar: DiscussielijstNieuw berichtZoekenLog inPrint
 • Uitgeklapt op datum • Uitgeklapt met draadjes

Re: Kapotte accu?

Gepost door: RJ ()
Datum: 01 maart 2006 17:28

Vanmiddag heb ik de auto opgehaald.
Beurtje is uitgevoerd waarbij rekening is gehouden met het briefje dat ik had bijgeleverd (bijvoorbeeld geen ruitenspoeiervloeistof bijvullen). Totaal bedrag was € 179,- incl. BTW zoals afgesproken en zoals in het foldertje staat.
Een nieuwe accu is onder garantie geplaatst omdat ook de dealer heeft gemeten dat de accu defect was en er geen andere oorzaak (zoals een defecte dynamo)gevonden is.
Omdat ik weinig rij en dan vooral korte stukjes, is mij een type accu druppellader geadviseerd en het type op een briefje opgeschreven.
Tussentijds ben ik gebeld over de status (dat mijn briefje en e-mailje was ontvangen, wanneer men eraan ging beginnen en toen de auto klaar was).
Mijn auto stond netjes binnen in de ruime werkplaats zodat ik op mijn gemak kon bekijken wat gedaan was en de werkplaatsreceptionist legde mij alles netjes en kundig uit (hoe ik bijvoorbeeld zelf het deksel van de accubak los kon halen om een druppellader aan te sluiten).
Toen ik even alleen in de werkplaats stond (receptionist haalde de sleutels) vroeg de eigenaar van dit dealerbedrijf mij of hij iets voor mij kon doen (op een manier van 'wie bent u en wat doet u hier'). Dat vind ik prima want ik wil ook niet dat er andere mensen aan mijn auto zitten, dus op deze manier vind er controle plaats wie er bij de auto's van klanten zijn.
Keurig gespecificeerde rekening gehad. Rekening is met mij doorgenomen. Boekje is netjes afgestempeld. Zoals door mij gevraagd zijn geen stickers/kaartjes met volgende beurt in de auto geplakt/gehangen.

Kortom, ik ben weer blij.
Ik heb een zeer goede indruk van de Skoda dealer in Voorschoten. Als ze op deze manier blijven doorgaan blijft mijn auto bij hen in onderhoud en koop ik er over een paar jaar weer een nieuwe.

Overigens stond er een heel mooie blauwe nieuwe Octavia RS Combi en een heel mooie zwarte gebruikte Superb (niet eens zo gek geprijsd) in de showroom.

Bedankt voor jullie reacties.Onderwerp Geschreven door Gepost
 

Kapotte accu?

RJ 25/02/2006 19:01
 

Re: Kapotte accu?

Pascal 26/02/2006 14:25
 

Re: Kapotte accu? vwmonteurke?

RJ 26/02/2006 16:30
 

Re: Kapotte accu? vwmonteurke?

tommie f 26/02/2006 18:02
 

Re: Kapotte accu? vwmonteurke?

RJ 27/02/2006 11:55
 

Re: Kapotte accu?

Albert 28/02/2006 01:20
  Re: Kapotte accu?
RJ 01/03/2006 17:28
Ga naar: •DiscussielijstZoekenLog in
Sorry, je hebt geen toestemming voor het posten van berichten in dit forum.
 
Privacy- en cookiebeleid - Copyright - Disclaimer - Alle dochters - Dochters per categorie - Forum en chatregels - Contact
© 1998-2011 Startpagina B.V. - skoda.startpagina.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep